Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Weingut Frieden-Berg

Weingut Frieden-Berg

Weingut Frieden-Berg

Vi er en familie vingård på det sydlige Weinmosel, lige ved grænserne til Luxembourg og Frankrig.

Vi dyrker ca. 12 hektar vinmarker på vores dybe skal kalkstenjord omkring vinbyen Nittel. Disse er hovedsageligt plantet med den traditionelle druesort Elbling og de hvide burgunder druesorter. Chardonnay & Sauvignon Blanc kompletterer vores sortiment.

VIN OG JORD

"Roden til smag". Vores filosofi er at arbejde så tæt som muligt med naturen for at fremme og øge mangfoldigheden af ​​flora og fauna i vingårdens økosystem.

Vi mener, at dette arbejde har en indvirkning på kvaliteten. De særlige forhold ved hver terroir inkluderer også den lokale flora og fauna, jordliv, den naturlige humus og vinens evne og dens rødder til at udvikle og arbejde med alt dette. Jo mere naturlig jordlivet forbliver, og jo bedre vinstokken lærer at arbejde med den, jo mere udtalt er vores terroirkarakter - den umiskendelige karakter. Og det er præcis, hvad vi vil have.

Vine fra Frieden-Berg

Weissburgunder 2018

 

Beskrivelse: Den friske citrusduft stiger i næsen efter kort tid. Aromaer, der minder om et grønt æble og peber, findes også i ganen. Vinen er meget frugtagtig og harmonisk. 

Land: Tyskland
Voksende region: Sydmosel
Druesort(er): Weissburgunder/Pinot Blanc

Hand Aufs Herz Hvid 2018

 

Beskrivelse: Dette er en saftig frisk hvidvin. På grund af sin moderate syre giver den maksimal drikkeglæde. Den perfekte balance mellem friskhed, frugtighed og en strejf af mineralitet kan også udtrykkes på denne måde: Smukke kurver på det rigtige sted!

Land: Tyskland
Voksende region: Sydmosel
Druesort(er): Ebling, Pinot Gris, Rivaner, Sauvignon Blanc

 

 

Spätburgunder Blanc de Noir 2018

 

Beskrivelse: Vinen er lavet på 100% Spätburgunder (Spätburgunder er et synonym for Pinot Noir, der primært benyttes i Tyskland), som er mest brugt i rødvine, hovedsagligt i Bourgogne.

At lave hvidvin på en blå drue kan være en udfordring, da man ikke ønsker at få farvestoffet fra drueskallerne med i mosten. Man er derfor nødt til at presse druerne meget forsigtigt for at få en klar most og en frisk smag. Vinen gærer i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke.

Harmoni, saftighed, frisk, filigran er nøgleord for at beskrive denne fantastiske "trylledrik".

Land: Tyskland
Voksende region: Sydmosel
Druesort(er): Spätburgunder