Fragtfri levering over DKK 1.000,-

Quinta de la Rosa

Vingården Quinta de la Rosa

Vingården Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa vingården er beliggende i hjertet af Dourodalen, hjemsted for portvinen, og et af de smukkeste vindistrikter i hele verden. 

Vingården er i dag styret af Sophia Bergqvist, hvis bedstemor fik vingården foræret i barselsgave. Vingården besidder 55 ha. vinmarker i det bedste område af Dourodalen, alle marker har den højeste A-klassifikation, meget usædvanligt. Vingården producerer årligt ca.  50.000 iter. og 160.000 liter portvin.

Vinmageren er den anerkendte Jorge Morreira, som har ført Quinta de la Rosas portvine og bordvine helt op i toppen af portugisiske kvalitetsvingårde. Både portvine og bordvine får år efter år meget høje scorer i de internationale vintidsskrifter.

 

 

 

Vine fra Quinta de la Rosa

LBV 2015 Quinta de la Rosa 0,5 l

 

Beskrivelse: Vidunderlig frugtagtig. Er stadig meget ung men er allerede åben og klar til at drikke. Mørke bær, dybe og komplekse aromaer af solbær, brombær, blommer, violer og et strejf af krydderier. Etherisk, rom rosiner, syltede frugter, meget god koncentration, meget polerede tanniner, intet snerpende i ganen og fløjlsagtig på tungen. Utrolig lav pris for sådan en ambitiøs LBV!

Land: Portugal
Voksende region: Duero
Druesort(er): Touriga nacional, Souzão, Tinta Roriz m.fl.