Fragtfri levering over DKK 500,-

Hvem er Thomtex Vin?

Thomas Møller-Johansson

Thomtex Vin er et firma, der ønsker at skabe en alternativ måde at drive vinfirma i Danmark.

Firmaet er startet af Thomas Møller-Johansson, som har stor erfaring indenfor såvel vinbranchen som hotel- og restaurationsbranchen. Thomas har allieret sig med Steen Bruun Rasmussen, som har 15 års erfaring indenfor vinbranchen.

Vi ønsker ikke at have et vinlager i Danmark. Vinen bliver først taget hjem, når vi har modtaget ordren fra vores kunder. Det betyder en betydelig besparelse for dig som kunde.

3-4 gange om året holder vi vinsmagning for alle interesserede potentielle kunder. Efter hver smagning er det muligt at bestille vin, som så efterfølgende bliver bestilt hjem fra udlandet til levering 2-3 uger efter hver smagning.

Vinen kan efterfølgende afhentes på vores kontor, eller du kan vælge at få vinen leveret direkte til din hjemadresse mod et mindre fragtgebyr.

Mellem hver smagning vil der være mulighed for at genbestille vin, hvis du skulle løbe tør inden næste smagning.

Er I flere, der bestiller sammen, kan vi selvfølgelig altid bestille vin hjem på andre tidspunkter end ovenfor nævnt. Det kræver dog en samlet bestilling på min. 25 kasser vin = 150 flasker fra hvert vinhus med mindre, at vi allerede har andre ordrer liggende på det pågældende vinhus.